Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون فرهنگی گفت: سازمان فرهنگی - هنری فارسی‌زبانان (ایتا) یک سازمان بین المللی است که دیگر مرزها، جغرافیا و سیاست در آن ملاک نیست بلکه صرفا زبان در آن ملاک است.

حجت الاسلام احد آزادی خواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به برنامه  این کمیسیون برای حمایت از زبان فارسی اظهار داشت: کمیسیون فرهنگی در این راستا دو سال پیش لایحه ای تحت عنوان سازمان فرهنگی- هنری فارسی‌زبانان (ایتا) را در دستور کار قرار داد و مجلس آن را به شکل قانون درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصویب این قانون را کار بسیار بزرگی در حمایت از زبان فارسی برشمرد و ادامه داد: این قانون در پشتیبانی از زبان فارسی کشورهایی نظیر ایران، تاجیکستان و افغانستان شکل گرفت.

آزادی خواه با بیان اینکه ایتا یک سازمان بین المللی است که دیگر مرزها، جغرافیا و سیاست در آن ملاک نیست، خاطرنشان کرد: ایتا یک سازمان مستقلی است که در آن صرفا زبان ملاک است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زبان فارسی ادبیات فارسی ایتا کمیسیون فرهنگی ایران رهبر معظم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد

به گزارش «نماینده»، محمد صالح جوکار، رئیس کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی گفت : قانون « شفافیت قوای سه گانه » موظف می‌کند که همه اطلاعات و داده‌ها، به جز موارد مربوط به امنیت ملی و منافع اقتصادی، در دسترس عموم قرار گیرد.

وی افزود : تشکیل کارگروهی برای تشخیص اطلاعات قابل انتشار یک کارگروه به جای شورای عالی امنیت ملی تشکیل می‌شود تا در مورد انتشار یا عدم انتشار اطلاعات توسط دستگاه‌ها تصمیم‌گیری کند.

جوکار اظهارداشت : با توافق مجلس و شورای نگهبان، ابهامات مربوط به مصالح عالی نظام و ترکیب کارگروه رفع شد.

وی افزود : این قانون به مطالبات دیرینه مردم و جوانان برای شفافیت پاسخ می‌دهد و از سوی نمایندگان مجلس نیز با رای بالا به تصویب رسید.

جوکار ابراز داشت : با رفع ایرادات، انتظار می‌رود که شورای نگهبان نیز این قانون را تایید کند و زمینه اجرای آن فراهم شود.

رئیس کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : طبق این قانون، آراء نمایندگان، دارایی‌های مجلس، دولت و سایر نهادها و همچنین آراء شوراها و کمیسیون‌ها باید به طور شفاف در دسترس عموم قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم